Binnenschilderwerk 

Schilderen en behangen van wanden en plafonds

Wij staan in voor preciesie en kwaliteit naar uw behoeften en wensen, bij ons kan u kiezen uit verschillende kleuren en merken van onze leverancier. 


Kaleien van wanden

Wat is kaleien? Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek afwerken van buitengevels. Duurzaam en decoratief. Er wordt een dunne kalkpleister aangebracht op de muren met een borstel. Boven op de kaleilaag kan een kalkverf worden aangebracht in uw gewenste kleur. 

 


Plaatsen van reno- en glasvlies

Renovlies is een goed alternatief om je oude muren er weer als nieuw te laten uitzien. Het is een overschilderbare behang dat je kan krijgen in verschillende diktes. 

Glasvlies is een geperste soort glasvezelbehang en is strak van structuur. Het wordt vaak gebruikt om scheuren en slechte muren te camoufleren. Zo ziet uw muur er weer uit als nieuw! 

 


Plaatsen van behang

Bij Deco Giel kan u kiezen tussen vele mogelijkheden in soorten en kleuren van behang. Bij ons heeft u keuze uit een 100 tal boeken met de nieuwste trends maar ook uit de ouderwetse 50's. Deco Giel helpt u met uw keuze en geeft hier ook nodig het verdere advies rond interieur. 

 


Trappen

Wij zorgen niet enkel voor uw muren, maar ook voor u trap. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Door de juiste kleuren te gebruiken kan uw trap helemaal nieuw lijken.